Traditionell Thailändsk Massage i Skanör

Behandlingar

Avslappning eller förebyggande massage. Oavsett vad du behöver, så finns vi här för dig.

Traditionell Massage (Thaimassage)

Att behandla kroppen med massage är en uråldrig tradition som lever kvar än idag. Studier visar på att massage är en effektiv behandlingsmetod för att behandla värk med även för avslappning. Thaimassage är en kombination av yoga, stretch och akupressur och arbetar med kroppens energilinjer. Medans oljemassage är en mer avslappnande massageform. Där man använder luktfria oljor eller aromatiska oljor. Man arbetar med lugna rörelser över hela kroppen. Mer fokus på muskelknådning och avslappning.

Oljemassage

Oljemassage utförs med olja. Det är en avslappnande massage, perfekt för att koppla bort från en stressig vardag. Armar, axlar, ben, nacke och rygg behandlas.

Herbal Compress

Herbal Compress med oljemassage
utförs med hjälp av varma örtfyllda knyten som ångas upp. amt pressas mot muskler och leder. Då utsöndras de helande oljorna från örterna i knytena.
De thailändska örterna är kända för att ge lindring vid olika åkommor som inflammationer, svullnader, ischias och reumatism.
Har även en utrensande och lindrande effekt på
ömma leder och muskler.

Hot Stone Massage

Hot stone massage är en fantastisk behandling som ger fullkomlig avslappning.
Det är en massagebehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aroma-oljor som gör den kropp mjuk och avslappnad.

Aroma Behandling

Aroma behandling påminner mycket om traditionell thaimassage men är mjukare och fokuserar mer på muskelknådning. Olika typer av olja kan användas. Oljan värms och arom ämnen tillsätts för att förstärka upplevelsen. Aromaterapi är en lätt och avslappnande massage.

Gravidmassage

Nu har vi gravidmassage som är speciellt framtagen för gravida. Denna är taktil massage, lätt massage och du ligger på sidan på gravidkudde. Skönt och mycket avslappnande.
Gravidmassage Hjälper mycket bra mot muskelspänningar i t ex rygg, nacke, ländrygg och höfter.
Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

Sportmassage

En sportmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

Body Scrub

En body scrub används för att avlägsna döda hudceller på kroppen. Döda hudceller ligger alltid kvar som ett yttersta lager på din hud. I och med cellförnyelsen så släpper huden de döda hudcellerna men med åldern så går den processen alltmer långsamt. Du kan därför uppleva att du får flagor av torr hud på kroppen, eller att huden bara saknar lyster. På sommaren när vi är mycket ute i solen och badar kan huden också bli torr på ytan vilket gör den ojämn i hudtonen och kan upplevas som tråkig och matt. Att använda en body scrub regelbundet hjälper huden att avlägsna döda hudceller och ger på så sätt en jämnare, finare hud med mer lyster.

Rygg, Axlar & Huvud Massage

Problem i nacke, axlar och rygg är den vanligaste orsaken. Oftast handlar det om muskelrelaterade spänningar, vilket är massageterapeutens specialitet.
Denna massage har fullt fokus på dina spänningar i nacke, axlar och rygg och riktar sig mot specifika akupressurpunkter.

Fotmassage

Fotmassage sätter igång blodcirkulationen och löser upp spänningar i kroppen. Foten är den kroppsdel som ligger längst bort från hjärtat och har därefter också sämre cirkulation. Undersökningar har visat att en härlig fotmassage kan sänka både hjärtfrekvensen och stressnivån i din kropp.

Bali Massage

Bali massage är en djupgående holistisk kroppsbehandling som består av skonsamma stretchningar, akupressur, zonterapi som tillsammans stimulerar blodcirkulationen, syreupptagningen och energin. Du kommer att känna dig bekväm, avslappnad och avslappnad efter en balinesisk massage.
En balinesisk massage använder en kombination av milda sträckor, akupressur syre runt kroppen, och föra djup avslappning.

Ansiktsmassage

En ansiktsmassage släpper på spänningar och ökar cirkulationen. Med ett par droppar olja och några extra minuter kan du enkelt skapa en avkopplande kvällsrutin!
En ansiktsmassage främjar cirkulationen och är underbart avkopplande.

Unna dig en avkopplande stund med en klassisk massage

Hos oss kan du få thailändsk massage. Låt oss ta hand om dig en stund. Vi erbjuder behandlingar från topp till tå. Välkommen!